fredag den 18. juni 2010

Mund til mund

ja det er ikke førstehjælp dette indlæg handler om *GG*
men en ny forening for familier med handicappede børn/ børn med specielle behov i Randers og omegn. vi havde stiftende general forsamling d. 1. juni, og jeg blev valgt ind i bestyrelsen.
Vores formål er at samle familier i et netværk, hvor vi vil lave forskellige arrangementer, ture og foredrag.
det bliver rigtig spændende at komme i gang, første projekt er at få lavet hjemmeside, glæder jeg med til vi snart skal i gang med.

Ferie og skole

Der har været lidt stille længe her, har haft en masse om ørerne, men nu er der ved at være ro på i det lille hjem igen.

I sidste uge var Josefine og jeg med min veninde i Holland og besøge hendes søster Rikke, Thomas kunne ikke få fri, så han måtte blive hjemme.
Vi kørte selv, og Josefine klarede den 9 timer lange tur rimelig godt, film på computeren er en god ting hehe.
Det var nogle skønne dage i Eindhoven, med besøg i Efteling, en stor forlystelses og eventyr park, vi har besøgt et par gange før. Torsdag fyldte Rikke år, og vi holdte en dejlig fødselsdag for hende med lagkage og en masse gaver. vi nåede også et smut forbi vores sædvanlige Pandekage resturant





Og så har vi endelig fået svar på hvor Josefine skal gå i skole.
Hun starter på Østervangsskolen, i en af deres specialklasser d. 12. august
det er et heldagstilbud med skole om formiddagen og SFO om eftermiddagen. 6 elever i klassen, lige som hun er vandt til i børnehaven. De har Svømning, madlavning, idræt og temadage på skemaet hver uge, så der kommer rigtig til at ske noget, der oven i har vi været at heldige at få 10 timers sproglig støtte til hende, havde vi slet ikke regnet med. Og så bliver hun kørt til og fra skole hver dag. Hun glæder sig til at vi skal på besøg der oppe i næste uge. og vi glæder os til hun starter, er sikker på det bare bliver rigtig godt.

Og så skal jeg også selv starte på uddannelse 1. sep. og frem til 1. marts2011, jeg skal i gang med SOSU hjælper, som GVU, så det bliver ren skole uddannelse, da jeg jo har over 2 års erfaring i hjemmeplejen. efter endt uddannelse kommer jeg tilbage til min stilling på Lindevænget. glæder mig meget til at komme i gang, og få en masse teori koblet på alt det praktiske jeg allerede har lært

Det var alt for nu, der kommer nok snart lidt strik på, for har fået strikket en del på det sidste, hjælper meget når man er lidt stresset