søndag den 5. september 2010

Skolestart

Så er 1. skoledag overstået for både mor og datter.
Josefine startede 12. august i en special klasse på Østervangsskolen her i Randers. hun er bare faldet så godt til, glæder sig til at komme afsted hver dag, og har allerede fundet en rigtig god veninde, som det viser sig vi kendte i forvejen, så det er både børn og forældre der har glæde af hinanden, skønt at få et godt vennepar med i købet.

Og så startede jeg jo på Social og sundhedshjælper udd. i onsdags, på et særligt GVU forløb, der tager 6. mdr, derefter tilbage til min faste stilling i hjemmeplejen. de første dage er gået med intro, men tror det bliver rigtigt spændende, og er kommet i en rigtig god klasse, vi har allerede nu et godt sammenhold, 12 kvinder i alderen 25-51 år.

det bliver også til lidt strikning, har bla. strikket "smuthul" af Bente Geil, i str. 8 år, lilla med røde smuthuller, en rigtig sjov trøje at strikke, nu skal den lige skylles op, og så er den klar til brug

1 kommentar:

  1. jeps den er nemlig rigtig sjov og hurtig at strikke- den lille smuthul Jeg overvejer at bruge teknikken til noget andet- en pude måske.

    SvarSlet